Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Decor sala festiva

- idei originale pentru mise en place, huse si funde pentru scaune, confectionate din crep satin, fete de masa si fuste de masa cu falduri, servetele si naproane asortate cu fundele, drapaje din diverse materiale pentru restaurant sau pentru scarile exeterioare, alte accesorii.
- o gama larga de: suporturi pentru flori, sfenice de sticla, boluri si oglinzi decorative, cupe, fructiere etc.

Accesorii personalizate:

- cupe de sampanie pentru miri
- cosulet de petale, asortat cu tinuta domnisoarei de onoare
- pernuta pentru verighete

Aranjamente florale:

- Aranjamente florale pentru masini, aranjamente florale pentru restaurant, bulgarasi de flori, aranjament floral pentru masa prezidiu.

- Buchetul miresei, Lumanari de cununie, cosuri decorative pentru cununie, cocarde si corsaje din flori naturale.

Colaboram cu artisti-florari, care iti vor personaliza nunta sau evenimentul, folosind un mix unic de flori proaspete, flori uscate, presate, din hartie pergaminata sau aplicate, din materiale textile, fructe uscate si plante decorative. De la buchetele pentru domnisoare, ghirlande pentru usi sau intrari si arcade de flori pentru decorul salii, la buchetul miresei, lumanarile de cununie sau aranjamentele pentru centrul meselor, vom tine cont de preferintele tale, realizand un design floral inedit, care sa te reprezinte.

Aranjament special pentru Biserica sau pentru intampinarea invitatilor:

- 6 sfesnice antichizate din fier forjat, 1.30 m inaltime, care se pot folosi ca sfesnice sau suporturi pentru flori; drapaje din diverse materiale.
Din Gura in Gura